Vi förstår så klart att alkoholförsäljning bringar in bra pengar, men är det inte bättre att öppna klubben utan alkohol än att låta den vara stängd som nu?
Club Adam & Eva's guestbook
The guestbook
The guestbook is intended as a positive contact forum between the club's visitors and others who are curious about Club Adam & Eva. Use the guestbook with common sense and in a positive spirit!
Comments on how the club is run or the club's management are gratefully received via email to info@clubadamoeva.se and not in the guestbook
Har ni några frågor skickas dom med fördel till info@clubadamoeva.se
Tänk på diskretionen och lämna inte ut personliga uppgifter eller uppgifter om andra medlemmar(exvis namn, inte ens förnamn). Vi modererar inte inläggen i gästboken, men däremot förbehåller vi oss rätten att radera olämpliga inlägg. Kontaktannonser som inte gäller klubbesök raderas omgående.

Vill ni veta vad som händer just nu, kika i kalendern här
Vill ni chatta och skapa kontakt med andra gäster, lös medlemskap och bli med i CAE-Members
Vi förstår så klart att alkoholförsäljning bringar in bra pengar, men är det inte bättre att öppna klubben utan alkohol än att låta den vara stängd som nu?
Ledsen att höra om det tuffa läget! Hoppas verkligen det ordnar sig snabbt! Jag funderade på det här med att öppnandet måste hänga ihop med alkohol. Vi är ju flera som inte dricker som besöker klubben. Skulle det gå att hålla öppet en alkoholfri helg och se hur stort intresse det finns?
Mvh Malin
Vi kommer och kommer direkt när portarna slås upp 🥳
Om vi börjar med lite kort historik....
När klubben återstartades, efter den brand som totalförstörde ”gamla” Club Adam & Eva, i källaren under den anrika Arbis i centrala Norrköping, så drevs baren på klubben i Arbis regi. Men tyvärr blev Arbis ett av Covid-19 pandemins offer och gick under året i konkurs, och därmed försvann möjligheten för Club Adam & Eva att driva bar och servera alkohol. Jag har även tagit ett stort samhällsansvar och låtit klubben vara stängd under pandemin för att dra mitt strå till stacken för att inte öka på smittspridningen.
....och fortsätter med nuläget.
I det läget fanns det två vägar att gå, antingen att avveckla klubben eller satsa framåt. Efter ett antal sömnlösa nätter och mycket funderande kom jag fram till att det enda raka var att utveckla klubben ännu mer och ansöka om serveringstillstånd i egen regi. För att göra en lång historia kort, sedan i somras har jag byggt om klubben för att anpassa den till alla gällande regler för serveringstillstånd och skickat in alla ansökningar till berörda myndigheter så är läget just nu att jag inväntar svar på mina ansökningar. Tyvärr har min ansökan fastnat i byråkratins kvarnar, som maler långsamt. Men så snart vi har klart med tillstånd så kommer klubben att öppna.
Christian