Club Adam & Eva's guestbook


The guestbook

The guestbook is intended as a positive contact forum between the club's visitors and others who are curious about Club Adam & Eva. Use the guestbook with common sense and in a positive spirit! 

Comments on how the club is run or the club's management are gratefully received via email to info@clubadamoeva.se and not in the guestbook

Tänk på diskretionen och lämna inte ut personliga uppgifter eller uppgifter om andra medlemmar. Vi modererar inte inläggen i gästboken, men däremot förbehåller vi oss rätten att radera olämpliga inlägg. Exempelvis renodlade kontaktannonser. 

 

Here you will find the old guestbook

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Vi förbehåller oss rätten att redigera och ta bort inlägg.
--------------------------------------------------------------
27 entries.
Hanna from Tibro wrote on May 6, 2021 at 10:21 am:
Heej! Nån idé på när ni öppnar än? 😀
Mister from Sundsvall wrote on April 27, 2021 at 6:43 pm:
Ok. Vi lär dyka upp när ni öppnar. Vi är väldigt nyfikna!
pocco wrote on April 19, 2021 at 9:08 am:
Mister: hur "vanligt" eller ovanligt det är beror på ett gäng faktorer som är omöjliga/oerhört svåra att förutse på förhand. Mitt tips är istället att komma till klubben med ett öppet sinne och undvika en strikt önskelista. Vill ni uppleva vissa specifika äventyr råder jag er att nyttja hemsidor där ni kan leta rätt på likasinnade.
Mister from Sundsvall wrote on April 16, 2021 at 7:55 pm:
Vi är ett par. 46/28 som är nyfikna. Har aldrig varit på klubb men hon är lite nyfiken att prova ha med en tjej. Är det nåt som är vanligt eller ska man glömma det.
Henrik from Katrineholm wrote on April 3, 2021 at 8:20 am:
Vi är ett par som länge velat besöka denna klubb, men har aldrig blivit av. Vi har för övrigt ALDRIG varit på någon klubb eller liknande. Nu hoppas vi verkligen det kommer en ljusning i denna pandemi, så vi kan komma och träffa likasinnade, och ha det trevligt.
Christian-CAE from Club Adam & Eva Norrköping wrote on March 29, 2021 at 7:20 pm:
Hej alla godingar. Här i gästboken kommer jag eller representanter från klubben från och med nu inte lägga ut någon information om vad som händer. Gästboken är till för att ni gäster ska kunna skriva trevliga saker, ej frågor till klubben. Ni som vill veta mer kan kolla på webbsidan eller ännu hellre på CAE members som alla medlemmar kan ha tillgång till, där kommer det info regelbundet om vad som händer. Angående nyöppning så kan ag omöligtvis svara på, men så fort restriktionerna släps så öppnar vi igen Var rädda om er och hoppas vi ses snart Kram Christian
C&E from Stockholm wrote on March 26, 2021 at 7:21 am:
Roliga nyheter med nytt hyreskontrakt, ombyggnad och midsommaröppning! Har du någon teaser om vad ombyggnaden innebär...man blir ju lite nyfiken 🙂 Tills dess: Kämpa, Christian, kämpa!
Christian-CAE from Club Adam & Eva Norrköping wrote on March 21, 2021 at 12:42 pm:
Hej på er alla!! För er som inte är medlemmar i CAE- members kan jag berätta att ag är väldigt nära ett långsiktigt hyreskontrakt med fastighetsägaren. Det enda som återstår är nivån på hyran. jag hoppas att klubben kan öppna upp till midsommar och att det då kommer va en hel del ombyggt. Saknar alla gäster massor Kram Christian
Tina from Stockholm wrote on March 12, 2021 at 4:24 pm:
Denna sida är väl ingen kontaktsida.. Respektlöst mot Christian tycker vi.
Tjej from Västerås wrote on March 11, 2021 at 5:10 pm:
AoP Jag har aldrig fått chansen att få testa denna klubb iom coronan kom samtidigt som jag kom på idén AoP finns det någon chans att komma i kontakt med er? Såg att ni också var från Västerås
en_GBEnglish (UK)