Club Adam & Eva's guestbook


The guestbook

The guestbook is intended as a positive contact forum between the club's visitors and others who are curious about Club Adam & Eva. Use the guestbook with common sense and in a positive spirit! 

Comments on how the club is run or the club's management are gratefully received via email to info@clubadamoeva.se and not in the guestbook

Har ni några frågor skickas dom med fördel till  info@clubadamoeva.se  

Tänk på diskretionen och lämna inte ut personliga uppgifter eller uppgifter om andra medlemmar. Vi modererar inte inläggen i gästboken, men däremot förbehåller vi oss rätten att radera olämpliga inlägg. Exempelvis renodlade kontaktannonser. 

Here you will find the old guestbook

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Vi förbehåller oss rätten att redigera och ta bort inlägg.
--------------------------------------------------------------
162 entries.
Vaccinerade x 2 wrote on July 9, 2021 at 7:50 pm:
1 juli så togs ju begränsningen på öppettider bort och maxantal per sällskap ökades till 8 st med ett börvärde på 1 meter mellan olika sällskap. Vi tolkar nya lättnaden som att det borde gå att öppna, men det är som sagt en tolkningsfråga och respekterar Christians beslut. Som sagt, enda klubben med serveringstillstånd vilket kanske gör att den inte kan öppna som alla andra klubbar. Bara det att vi saknar Sveriges bästa klubb så mycket!!
Väntarmedspänning wrote on July 8, 2021 at 10:49 pm:
OtåligtPar tycker lika som er. Vi hade bara börjat våran resa inom swingers värden när c19 kom.. hade vi bara varit på CAE 1 gång och vi blev väldigt förtjust. Nu är vi båda sugen på besöka CAE när dom öppnar. Undra bara om vi kommer att vara lika nervöst igen som första besöket. Vi gillade verkligen atmosfären och stämningen på klubben och naturligtvis även dom som besöker klubben. Tycker om när det är välorganiserat och rent och snyggt vilket jag tror betyder mycket för upplevelsen. Hoppas ni får en bra och trevligt första besök.
Christian-CAE from Club Adam & Eva Norrköping wrote on July 8, 2021 at 2:01 pm:
>>>>>>>Nettan Svaret finns några inlägg ner, inget har förändrats
OtåligPar wrote on July 8, 2021 at 12:02 pm:
Hej! Vi är en nybörjare ung par som hade aldrig besökt swingerklubbar innan. Flera rekommenderade CAE för oss på olika forum. Vi ser att många frågar att när klubben öppnar men vi tycker att de kan inte öppna tidigare även om alla frågar den. Det är inte attack eller kritik, vi är också otåliga. 🙂 Faktist vi kollar sidan nästan varje dag. :)) Kan berättar om varför gillar ni klubben så mycket istället och varför bör vi vänta till återöppningen? Finns där andra nybörjare par som vill besöka klubben?
Nettan from Jönköping wrote on July 7, 2021 at 6:48 pm:
Några planer på att öppna? 😉
Älskar klubben! from Hemligt wrote on July 2, 2021 at 5:39 pm:
Christian, lägg upp mer bilder på klubben nu när det ändå inte är aktivitet där. Va så länge sen nu så att man nästan har glömt bort.. vill kunna drömma mig bort och tänka på alla heta stunder man varit med om och som man längtar efter!
MaLoAr from Göteborg wrote on June 30, 2021 at 4:48 pm:
Nåt datum för öppning bestämt ännu?
Sigge wrote on June 29, 2021 at 11:39 am:
Hej. Kommer ni öppna nu när restriktioner lättnar nästa torsdag 1a juli?
Christian-CAE from Club Adam & Eva Norrköping wrote on June 25, 2021 at 1:55 pm:
Nu önskar jag er alla en riktigt härlig midsommar. Tyvärr var jag tvumgen att ställa in midsommardagsfesten, men jag vet att många swingers kommer tillbringa midsommardagen på President Hotell i Norrköping. Var ni än är önskar jag er en fantastisk midsommar och hoppas jag får se er alla snart Puss o Kram Christian och Maria
Martin from Sundsvall wrote on June 24, 2021 at 10:53 pm:
Hejsan, Vi är ett par som gärna skulle vilja bli förstagångsbesökare hos er. Vi förstår att det just nu är omöjligt, men under tiden hade vi gärna utbytt tankar och funderingar med andra. Hur går vi tillgång till forumet? Matte
en_GBEnglish (UK)