Club Adam & Evas gästbok

“Det var härligt att se alla rum som var som tittskåp som det hände spännande saker i “
Mirre

Gästboken

Gästboken är tänkt som ett positivt kontaktforum mellan klubbens besökare och andra som är nyfikna på Club Adam & Eva. Använd gästboken med förstånd, sunt förnuft och i en positiv anda! 

Synpunkter om hur klubben drivs eller klubbens ledning tas tacksamt emot via mail till info@clubadamoeva.se och inte i gästboken

Tänk på diskretionen och lämna inte ut personliga uppgifter eller uppgifter om andra medlemmar. Vi modererar inte inläggen i gästboken, men däremot förbehåller vi oss rätten att radera olämpliga inlägg. Exempelvis renodlade kontaktannonser. 

 

Här hittar ni den gamla gästboken

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Vi förbehåller oss rätten att redigera och ta bort inlägg.
--------------------------------------------------------------
86 inlägg.
Mister från Sundsvall skrev den april 27, 2021 den 6:43 e m:
Ok. Vi lär dyka upp när ni öppnar. Vi är väldigt nyfikna!
pocco skrev den april 19, 2021 den 9:08 f m:
Mister: hur "vanligt" eller ovanligt det är beror på ett gäng faktorer som är omöjliga/oerhört svåra att förutse på förhand. Mitt tips är istället att komma till klubben med ett öppet sinne och undvika en strikt önskelista. Vill ni uppleva vissa specifika äventyr råder jag er att nyttja hemsidor där ni kan leta rätt på likasinnade.
Mister från Sundsvall skrev den april 16, 2021 den 7:55 e m:
Vi är ett par. 46/28 som är nyfikna. Har aldrig varit på klubb men hon är lite nyfiken att prova ha med en tjej. Är det nåt som är vanligt eller ska man glömma det.
Henrik från Katrineholm skrev den april 3, 2021 den 8:20 f m:
Vi är ett par som länge velat besöka denna klubb, men har aldrig blivit av. Vi har för övrigt ALDRIG varit på någon klubb eller liknande. Nu hoppas vi verkligen det kommer en ljusning i denna pandemi, så vi kan komma och träffa likasinnade, och ha det trevligt.
Christian-CAE från Club Adam & Eva Norrköping skrev den mars 29, 2021 den 7:20 e m:
Hej alla godingar. Här i gästboken kommer jag eller representanter från klubben från och med nu inte lägga ut någon information om vad som händer. Gästboken är till för att ni gäster ska kunna skriva trevliga saker, ej frågor till klubben. Ni som vill veta mer kan kolla på webbsidan eller ännu hellre på CAE members som alla medlemmar kan ha tillgång till, där kommer det info regelbundet om vad som händer. Angående nyöppning så kan ag omöligtvis svara på, men så fort restriktionerna släps så öppnar vi igen Var rädda om er och hoppas vi ses snart Kram Christian
C&E från Stockholm skrev den mars 26, 2021 den 7:21 f m:
Roliga nyheter med nytt hyreskontrakt, ombyggnad och midsommaröppning! Har du någon teaser om vad ombyggnaden innebär...man blir ju lite nyfiken 🙂 Tills dess: Kämpa, Christian, kämpa!
Christian-CAE från Club Adam & Eva Norrköping skrev den mars 21, 2021 den 12:42 e m:
Hej på er alla!! För er som inte är medlemmar i CAE- members kan jag berätta att ag är väldigt nära ett långsiktigt hyreskontrakt med fastighetsägaren. Det enda som återstår är nivån på hyran. jag hoppas att klubben kan öppna upp till midsommar och att det då kommer va en hel del ombyggt. Saknar alla gäster massor Kram Christian
Tina från Stockholm skrev den mars 12, 2021 den 4:24 e m:
Denna sida är väl ingen kontaktsida.. Respektlöst mot Christian tycker vi.
Tjej från Västerås skrev den mars 11, 2021 den 5:10 e m:
AoP Jag har aldrig fått chansen att få testa denna klubb iom coronan kom samtidigt som jag kom på idén AoP finns det någon chans att komma i kontakt med er? Såg att ni också var från Västerås
Jessica från Göteborg skrev den mars 11, 2021 den 5:44 f m:
Ni swingers som har Snapchat, lägg till: swingersklubb
sv_SESvenska