Vanliga frågor - och svar på frågorna

“Väldigt fräsch och proffsig klubb med touch av internationell känsla!”
Vanilla – Sverigeambassadörer för SDC

Frågor och svar

Här har vi samlat dom vanligaste frågorna vi får till Club Adam & Eva om swingers, samt svaren på dom. Hittar ni inte svaret på vad ni undrar över så tveka inte att skicka ett mail till oss på info@clubadamoeva.se

Det är inget krav på nakenhet. I baren kan man ha vanliga kläder på sig, men om man ska vara i lekrummen så ska man vara lättklädd (sexiga underkläder osv) eller vara naken.

Det är ingen som behöver ha sex, utan allt är frivilligt och upp till var och en. De allra flesta av våra nya besökare brukar testa lite försiktigt och känner sig för.

Vi har låsbara skåp för kläder mobiltelefon mm. Nyckeln till skåpet lämnar man i baren. Som gäst får ni ett band med skåpsnummer på som man sätter runt handleden. (Vi ansvarar dock inte för värdesaker)

Våra gäster är både unga och gamla, så det finns nästa alltid några i sin egen ålder.

Våra öppettider är 21:00-02:00, entrén är öppen fram till 23:00, efter det går det inta att komma in på klubben. Vi rekommenderar nya gäster att komma tidigt på kväll.

Om ni träffar någon ni känner på klubben så är ni ju faktisk där i samma ärende. En av våra regler är att man inte får prata om vem man mött på klubben med andra.

De flesta tjejer brukar klä sig i något lite mer sexigt, sådant som ”de vill ha på en middag men inte vågar”. Killarna i skjorta, snyggare tröja och snygga byxor.

Vi tar kort, kontanter, swish

Givetvis har vi alltid fräscha, nytvättade handdukar till alla våra gäster.

Vi förespråkar säker sex, men det är inget krav från klubbens sida. Kondomer finns i alla rum.

Vi erbjuder alla nya besökare en information och rundvandring. Vi är angelägna om att ni är med på den, då ni får information om klubben och har möjlighet att ställa frågor. Vi öppnar 20:30 fredagar/lördagar för de nya gäster som önskar vara med. 

Ni skickar ett mail till info@clubadamoeva.se om att ni vill besöka klubben. Tänk på att skriva att det är första gång, så skickar vi mer information.

Det behöver man inte vara. Par och tjejer kan besöka klubben som gäster. Det finns ingen begränsning hur ofta det går att besöka oss som gäst/gäster. Singelkillar måste ALLTID vara medlemmar för att besöka oss. Här finns information om hur man söker medlemskap

OBS Inget Medlemskap eller Föranmälan krävs på Club Adam BARA för killar, under Söndagar

Det går bra, läs mer på den här länken
Extra kille

sv_SESvenska