Club Adam & Evas gästbok

“Det var härligt att se alla rum som var som tittskåp som det hände spännande saker i “
Mirre

Gästboken

Gästboken är tänkt som ett positivt kontaktforum mellan klubbens besökare och andra som är nyfikna på Club Adam & Eva. Använd gästboken med förstånd, sunt förnuft och i en positiv anda! 

Synpunkter om hur klubben drivs eller klubbens ledning tas tacksamt emot via mail till info@clubadamoeva.se och inte i gästboken

Har ni några frågor skickas dom med fördel till  info@clubadamoeva.se  

Tänk på diskretionen och lämna inte ut personliga uppgifter eller uppgifter om andra medlemmar. Vi modererar inte inläggen i gästboken, men däremot förbehåller vi oss rätten att radera olämpliga inlägg. Kontaktannonser som inte gäller klubbesök raderas omgående.

Här hittar ni den gamla gästboken

Vill ni veta vad som händer just nu, kika i kalendern här

Vill ni chatta och skapa kontakt med andra gäster, lös medlemskap och bli med i CAE-Members

alla hjärtans dag 14 feb 2023
Nya fredagspriser

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Vi förbehåller oss rätten att redigera och ta bort inlägg.
--------------------------------------------------------------
1216 inlägg.
Christian-CAE från Club Adam & Eva Norrköping skrev den november 12, 2021 den 11:24 f m:
För alla er som undrar vad som händer finns det info på CAE-members

Kram på er alla Christian
Christian-CAE från Club Adam & Eva Norrköping skrev den november 8, 2021 den 2:29 e m:
>>>>> Längtar
Som du kan läsa i reglerna så är gästboken till för kontakt med gäster emmelan och inga frågor till klubben.
Jag har vid några tillfällen gjort undantag och svarat.
Ja det står på Norrköpings kommuns hemsida att ett offentligt tillstånd ska ta max 8 veckor från att fullständig ansökan lämnats in, men det gäller tydligen inte swingerklubbar!!!
Har någon fler frågor så ta dom till klubbmail: info@clubadamoeva.se

Hoppas att vi kan öppna snart
Kram på er alla
Christian
Längtar från Norrköping skrev den november 8, 2021 den 10:21 f m:
Länge sedan du skrev nu Christian, hur går det med allt? Är renoveringen av klubben klar och hur går det med tillstånden? På Norrköpings kommuns hemsida står det ju att man får tillstånd på några veckor bara…
Openminded från Linköping skrev den november 2, 2021 den 1:34 f m:
Vi har varit medlemmar sedan 2007 och det är oerhört sällan vi råkat ut för överförfriskade gäster på klubben. Möjligen en kort period 2008 då ett gäng yngre tjejer använde klubben som ett ställe att förfesta på. Men då tog klubben sitt ansvar och höjde åldersgränsen från 18 till 20 år och så var det problemet ur världen.
Vi har under de senaste 20 åren besökt ett stort antal par- och swingersklubbar över en stor del av Europa och vi har aldrig stött på någon ”alkoholfri” klubb. Och i princip överallt har gäster skött sig mycket bra.
Utan att ha insyn i klubbens ekonomi vågar jag ändå påstå att intäkterna från baren förmodligen varit en viktig intäktskälla, vilket betyder att utan alkoholförsäljning skulle medlems- och entréavgifter behöva höjas rejält.
Tomas från Nrkp skrev den november 1, 2021 den 9:27 e m:
@fläskis, personer som kommer till klubben är generellt sett väldigt välkomnande och inkluderande. Men alla kan inte tända alla. Personligen gillar jag när det finns kropp att ta i. Välkommen.
Fläskis från Finspång skrev den november 1, 2021 den 2:14 e m:
Hej! Undrar om det finns några krav på hur man som människa ska se ut för att få vara med. Har sett (via recensioner på google och facebook) att alla, särskilt kvinnorna, som brukar besöka klubben är smala och vackra. Själv är jag kort och tjock med hängig fläsk överallt, hängtuttar, platt rumpa och en gigantisk fläskig vagina. Om jag skulle komma till klubben, skulle jag mötas utav blickar som säger "vafan gör hon här?" eller är alla accepterade där? Vill inte ha vänliga svar utan sanningsenliga svar tack!
Mvh/ 35-åriga fläskberget
2godis skrev den oktober 31, 2021 den 9:03 f m:
Alkohol i lagom mängd är ju absolut en stämningshöjare vid många tillfällen! Däremot är överförfriskade eller fulla personer sällan roliga, vare sig i sängen eller utanför. Personligen blir min njutning dubbel med ett glas bubbel! Så jag är säker på att ”Erfarna” helt enkelt menar att hustrun njuter av att slappna av och ge sig hän, och att självklart männen får ta del av det då, ingenting annat. Att man trivs med att ta ett glas för att det hjälper en att slappna av, har inget att göra med att man ”har problem ” på ngt annat plan. Faktum är att under de här ca 15 åren som vi varit i den här världen, så sköts alkoholen bättre än i andra sammanhang. Så vi förstår till fullo klubbens ambition att kunna erbjuda gästerna något att dricka, då en klubb utan nån form av alkohol nog lätt kan bli en dimension fattigare. Klubb helt utan alkohol är inget vi har stött på någonstans i övriga Europa iaf. Anser man att alkohol inte hör ihop med Swingerslivet, så ligger nog problemet mer hos en själv. Bara för att jag älskar champagne tillsammans med sex ibland, så vill jag ändå påstå att jag tror mina lunchdater håller med om att det gick rätt bra utan alkohol. Men jag tar gärna ett glas vid tillfälle som passar just då. Så jag håller således inte med om att till exempel jag skulle ha ett annat djupgående problem. Däremot har vi allmänt lite svårt för moralpredikningar, som ibland dock faller tillbaka på den som yttrade det…
Vi ser fram mot klubbens öppnande och målsättning!
Hooka skrev den oktober 31, 2021 den 6:58 f m:
Förstår inte riktigt kritiken mot att klubben serverar alkohol? Vi tar gärna nått glas vin, dels för att vi tycker det är gott och vi får en avslappnad stämning när vi minglar och lär känna andra. Sen skulle vi aldrig dricka så vi blir berusad på klubben. Och baren har all rätt att neka servering till en överförfriskad person.

Vi är ändå vuxna människor som tar egna beslut vad som passar en själv. Gott så.
Jojo från Sthlm skrev den oktober 28, 2021 den 3:17 e m:
Alkoholfri swing skulle vara perfekt. Fulla eller påverkade människor gör dumma saker och värsta fall blir dom helt gränslösa.
Bort med spriten - kan man inte slappna av utan så ligger problemet på ett annat plan.
Puss på er
Micke från Stockholm skrev den oktober 28, 2021 den 12:40 e m:
Jag presterar betydligt bättre utan alkohol... gillar att vara alert och focuserad på min fru när vi besöker A&E, de killar vi väljer ut får absolut inte vara fulla.
sv_SESvenska