Nyårsafton på Club Adam & Eva

Nyårsbal med extra allt!

 
Vad är en bal på slottet? Absolut ingenting jämfört med en nyårsbal på Club Adam & Eva. Där är det fest, glitter, glamour, himmelskt god mat, pärlande drycker, och en massa partysugna swingers. En nyårsafton med extra allt tillsamans med Club Adam & Eva, ett bättre slut på år 2022 kan det väl inte bli.
 
Vi bjuder på en enastående tre-rätters nyårssupé på Arbis Salonger i Norrköping. För våra långväga gäster eller om ni som på närmare ort vill lyxa till det, så har vi bokat hela First Hotell åt våra gäster, givetvis med sen utcheckning. Givetvis ingår även entré till Sveriges Hetaste Swingersklubb
 

Vad kostar det då?

 
Festpaket 1695 kr/person, då ingår tre-rätters nyårssupé, välkomstdrink, 2 glas öl/vin till maten. Skumpa och konfettifyrverkeri vid tolvslaget.
 
Hotellpaket 4750kr/par, då ingår allt ovanstående + rum på First Hotell. Buss från hotellet till Arbis. Singlar betalar 3000kr/person för hotellpaket. 
 
Anmälan till info@clubadamoeva.se 
Medlemskillar är välkomna efter rekommendation av ett par eller tjej som ska delta på festen. Vi tar ut en avgift på 500kr direkt vid bokning.  Resterande summa ska vara oss tillhanda senast tre veckor innan nyårsafton
 
 
en_GBEnglish (UK)