Sveriges Ledande Swingersklubb sedan 1998

 

Ny på Club Adam & Eva?

Club Adam och Eva är en perfekt klubb att komma till som första gång. Vi har 6 värdpar som jobbar regelbundet och vet hur nya par ska tas omhand för att känna sig riktigt välkomna och trygga. Klubben ligger i källaren i en mycket historisk byggnad i Norrköping där det på helgerna är nattklubb. Vi har två ingångar som ni får information om vid anmälan.

 

Väl inne börjar ni med att checka in. Ni betalar entré, får nyckel till ett skåp samt ett band på armen med nyckelnumret på. Nyckeln lämnar ni sedan in i baren och kan hämta den när som helst under kvällen. Det ni handlar i baren skrivs upp och sedan betalar ni det ni druckit när ni går hem.  All dryck serveras i hårdplastglas för att det ska gå att ta med överallt i lokalen.

 

Ni börjar med att hänga av er ytterkläderna i skåpet och får sedan en rundvandring av någon i personalen. Rundvandringen är bra, den ger information om utrymningsvägar, regler och lite allmänna tips. Det är en mycket bra möjlighet att få se sig runt på klubben som har många vinklar och vrår. För att inte störa gäster som kommit lite längre under kvällen sker rundvandring alltid så tidigt som möjligt, vi rekommenderar att alla helt nya gäster ska komma innan 21.30.

 

Vi har sällan någon speciell dresscode, har vi det står det i det eventets inbjudan på hemsidan. De flesta tjejer brukar klä sig i något lite mer sexigt, sådant som ”de vill ha på en middag men inte vågar”. Killarna i skjorta, snyggare tröja och snygga byxor. Skor är valfritt, de flesta tjejer sätter på sig finskor av något slag. Det viktiga är att man inte kommer i vardagskläder!

 

Efter en stund byter de flesta om, detta krävs även för att gå vidare till Relax och lekrum. Man behöver aldrig vara naken på klubben om man inte vill även om de flesta slutar nakna. Snygga underkläder funkar jättebra, dock badar alla nakna i poolen. Handdukar får man när man ber om det i baren.

 

Läs igenom reglerna på hemsidan innan ni kommer. Väl på klubben väljer ni om ni vill komma som gäster eller bli medlemmar. Har ni ytterligare frågor går det bra att  maila info@clubadamoeva.se

 

 

Kontakt:

info@clubadamoeva.se

Telefon: 0704 52 56 54
Vi svarar endast under
klubbens öppettider

Fredag:

Lördag:

 

21:00-02:00 Insläpp till 23:30

21:00-02:00 Insläpp till 23:30

 

Vi har serveringstillstånd och våra lokaler är godkända av Räddningstjänsten samt vi innehar F-skattsedel

Vi tar kort!