Sveriges Ledande Swingersklubb sedan 1998

 

Viktig information inför ditt besök
under Coronapandemin

 

I samråd med smittskydd och kommunens inspektör har vi fått godkänt att öppna klubben nu under Covid-19 pandemin. För att vi ska kunna följa Folkhälso-myndighetens krav och rekommendationer så behöver vi göra vissa anpassningar och detta är självklart något vi gör för att kunna ha klubben öppen för våra fantastiska gäster. Som gäst hos oss vill vi att du ska kunna känna dig trygg!

Bakgrunden till varför alla gäster ska ha möjlighet till social distansering handlar om att var och en ska själv kunna bestämma om de vill ha närkontakt med andra människor. Ingen ska tvinga sig på närhet till någon som inte vill ha det. Det är därför vi behöver skapa möjlighet till avstånd i våra lokaler. Nu kan det ju tyckas att om man valt att komma till oss så innebär det ett visst mått av närhet, men det är ändå viktigt att vi följer de rekommendationer vi fått för att vi ska kunna fortsätta att hålla öppet.

 

Vi ber dig läsa nedanstående information så att ditt och allas besök ska bli så bra som möjligt.

 

  • För att undvika köer måste du förbetala ditt besök.

  • Om du känner dig sjuk ska du stanna hemma! Om du avbokar ett förskottsbetalat besök får du en entré tillgodo att utnyttja inom 2 månader. Folkhälsomyndighetens regler för symptomfrihet i minst 2 dagar gäller.

  • Vid ankomst får du ett kuvert med nyckel och armband som du själv får sätta på dig i omklädningsrummet. Observera att Ingång/Utgång endast sker via baksidan.

  • Vi kommer inte servera någon vid baren. Istället kommer värdar att ta upp beställning vid borden. Dryck ska intas sittande vid borden. Du kan därför inte ta med dryck till lekrummen, rökrummet eller någon annanstans i lokalen.

  • Vi har även delat upp med olika sittplatsgrupper i bar och relax för att det ska finnas möjlighet att hålla distans, om man vill det.

  • Bastun kommer att vara avstängd under sommaren. Poolen kommer att vara öppen, men med begränsning av antalet personer till max 8.

  • Även om hela idén med vår verksamhet är nära och intima relationer är det viktigare än någonsin att respektera att vissa kan vilja hålla avstånd. Var därför lyhörd för andra gästers önskemål och följ värd/värdinnas instruktioner.

  • Tänk på att vara mycket noggranna med att fråga innan du/ni tar kontakt med andra gäster, gäller framförallt i sexrummen.

  • När det är dags för hemgång, kommer värd/värdinna att lämna ut nycklar i turordning. Det kan därför bli lite väntetid vid nyckelutlämning och betalning. Allt för att minska trängseln!

 

Som vanligt hos oss finns alla möjligheter till att sköta hygienen. Toaletter och duschar finns. Vi tillhandahåller även handdesinfektion, såväl i hygienutrymmen som i bar/entré och på andra strategiska platser i lokalerna.

Covid-19 är en hemsk sjukdom och vi vill göra vad vi kan för att minska risken för smittspridning. Samtidigt vill vi skapa möjlighet att träffas och umgås hos oss, så därför ber vi er att ha respekt för och följa de riktlinjer som finns.

Ingång/Utgång är endast via baksidan.

 

Varmt välkomna att besöka vår heta källare och Sveriges största och mest moderna swingersklubb!

 

 

Kontakt:

info@clubadamoeva.se

Telefon: 0704 52 56 54
Vi svarar i mån av tid

Onsdag:Fredag:

Lördag:

 

19:00-24:00

21:00-02:00 Insläpp till 23:30

21:00-02:00 Insläpp till 23:30

 

Vi har serveringstillstånd och våra lokaler är godkända av Räddningstjänsten samt vi innehar F-skattsedel

Vi tar kort!